2017. július 23.

Csak távolról figyelve


Sziasztok!

Remélem, mindannyian jól vagytok és remekül telik a nyaratok. Jelentkezésem oka ezen a különleges napon, hogy hoztam Nektek egy fordítást egy olyan párossal, ami még nem volt. Remélem, tetszeni fog Nektek. Jó szórakozást a történethez! :)
Ui.: Szeretnék nagyon boldog 7. évfordulót kívánni annak az öt fiúnak, aki boldoggá teszi a napjaimat ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 
Puszi: Emily










Nem tudta megállni, csak bámulta őt. A fiú – akinek a nevét nem tudta – éppen akkor állt a sor elejére a helyi kávézóban, ahova Zayn gyakran ellátogatott, és azon töprengett mit válasszon.

Tudta ezt, mert minden egyes alkalommal, amikor látta őt, a fiú odasétált a pulthoz, hintázott a lábain, miközben összehúzott szemöldökkel szemügyre vette az itallistát a pénztáros feje mellett, majd ugyanazt rendelte, mint mindig. 

Zayn nem gondolta ezt titokban követésnek, annak ellenére sem, hogy Harry azt mondta neki, így minden alkalmat elszalaszt. Visszataszítónak érezte, mennyire gyakran gondol a kék szemű fiúra és az ajkaira, a hibátlan arcára, meg a tökéletes kék szemeire.

Ezért Zayn buta kis költemények írásával próbálta elterelni a gondolatait róla. Ez nyilvánvalóan nem segített rajta, figyelembe véve, hogy a fekete notesza már majdnem teljesen tele volt befejezetlen ötletekkel meg firkálmányokkal a napbarnított bőréről és a kék szemeiről.

Amikor a helyes srác megfordult, körbenézve a helyiségben, míg arra várt, hogy az itala elkészüljön, Zayn gyorsan levezette a tekintetét az előtte lévő kinyitott noteszére, amikben a fehér üres lapok úgy tűnt, gúnyt űznek belőle.

Azért jött ide, hogy olyan verset írjon, ami a romantika stílusjegyeit tartalmazza. Azonban az egyetlen romantikus dolog, amire gondolni tudott, az volt, hogy elviszi a kék szemű fiút egy szép randira, kiegészítve rózsákkal meg minden ilyesmivel.

Nem tudom, hogyan foglalhatnak el ennyi helyet az egy emberrel kapcsolatos gondolataim

Minden egyes gondolatom rólad szól, úgy érzem, kezdek megőrülni

Az ostoba dolgok amiket

Zayn kihúzta az egészet, mert hülyén hangzott, és nagy valószínűséggel nem volt beadható osztályozásra. Ehelyett azzal töltötte a következő harminc percet, hogy a papír hátulján és elején lévő befejezetlen verset tele rajzolta szempárokkal, amiket a kék tollával árnyékolt.

~ * ~ * ~ * ~ * ~

„Harry, tudnál nekem adni néhány dollárt?” – kérdezte Zayn egyik reggel, jóval az órái kezdete előtt.

Harry felnézett a gabonapelyhes táljából, így szemre tudta venni a fiút, aki még mindig a melegítőnadrágját és a pólóját viselte.

„Megint kávézni mész, nem igaz?” – kérdezte Harry szimplán, mielőtt lenyelt egy kanálnyi Captain Crunch-ot; a legjobb gabonapelyhet a világon. Zayn az ajtóig vezető teljes úton hallotta a hangos ropogtatását.

„Lehetséges. Vagy talán veszek neked egy ajándékot.”

Harry megforgatta a szemeit a másik srác kijelentésére, majd lecsúszott a székről és végig ment a folyosón, hogy aztán eltűnjön a saját hálószobájában.

Zayn azt hitte, lerázta őt vagy valami, de Harry visszajött egy tízdolláros bankjeggyel és azt mondta neki, hogy köszönjön a kék szemű fiúnak a nevében. Zayn figyelmen kívül hagyta a megjegyzést.

~ * ~ * ~ * ~ * ~

Zayn a noteszébe rajzolgatott egy csésze, gőzölgő kávé mellett, amikor meghallotta, ahogy egy széket odahúznak az asztalához, és érzékelte egy ember jelenlétét.

A fiú felpillantott a papírról csak annyira, hogy felfedezze, az ember, akit rajzol, pontosan vele szemben ül és éppen a kinyitott noteszére pillant. Gyorsan összecsukta, aztán a kék szeműt kezdte bámulni, aki egyenesen őt nézte.  

„Tetszik, amit rajzoltál. Szépen levetted a szemeimet, valódinak tűnik, hogy őszinte legyek” – ez volt az első dolog, amit mondott.

„Um, szia…?”

„Szia, Louis vagyok” – mosolygott rá.

„Zayn vagyok. Miért ültél ide hozzám?” – Zayn végül levette a szemüvegét és pislogott néhányszor, így jobban látta Louis arcát. Közelebbről sokkal gyönyörűbb volt, mint távolról.

„Egy kismadár csiripelte nekem, hogy pár alkalommal messziről bámultál engem.” – Lou ivott egy kortyot az italából, majd a csésze fölött rá pillantott Zaynre.

„Szóval te Dr. Dolittle vagy, vagy valami hasonló?”

„Valami hasonló” – Louis elmosolyodott – „Szeretnél elmenni valahová?” – kérdezte Lou, miközben felbontott egy kis csomag cukrot, amit kiborított az asztalra, hogy belevezetve az ujját rajzolhasson a felületre.

„Most rögtön?” – Zayn meglepődve kérdezte.

A másik srác szélesen vigyorogva bólintott – „Tudok egy jó helyet a főutcán, ahol remek zenét játszanak. Imádom a zenét. Zene szakos vagyok az egyetemen.”

Zayn bénán bólintott, ez volt minden, amit csinálni tudott. Louis felállt a székről, hátrahagyva az asztalon lévő félig megivott italát. A másik srác gyorsan összeszedte a könyveit, és a kék szemű után indult. Miközben hátulról megfigyelte őt, megnézte a formás hátsóját, ami új ötletet adott neki a rajzoláshoz.







Ha elolvastad, kérlek jelezd! :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése