2016. június 25.

Gyere haza!


Sziasztok!

Elég régen volt már ilyen, úgyhogy most egy kis fordítással jelentkezem. Ez megint csak egy Narry - mert hát imádom ezt a párost - de remélem, azért elnyeri majd a tetszéseteket. :) Jó szórakozást a történethez! :)
Innen is szeretnék gratulálni a magyar csapatnak az EB-n nyújtott eddigi teljesítményéhez: SZÉP VOLT FIÚK! A magyar csapat holnap Belgium ellen fog játszani kilenckor, nézzétek és szurkoljatok nekik, mert szükségük van ránk! :) Nézzétek, kedveljétek és osszátok továbbá a videót is: David Guetta ft. Zara Larsson - This One's For You Hungary    
Puszi: Emily










„Harry, kérlek, hagyd már abba!” – Liam durván tolta vissza a göndör hajú fiút a székre.

Niallt várták, hogy visszajöjjön a hetéről, amit Írországban töltött. A bátyja esküvője miatt tartózkodott ott és természetesen a többi fiúnak is meg volt engedve, hogy jelen legyen, de ennek ellenére, úgy döntöttek nem mennek, mert nem akartak túl nagy felhajtást okozni. A nagy nap valószínűleg nélkülük is eléggé stresszes volt.

De most Niall végre visszajön és Harry már nem tudta kivárni, hogy újra láthassa a szerelmét. Négy hónapja randiztak már és a göndör hajú fiú nem is lehetett volna boldogabb. Annyira izgatott volt, hogy újra láthatja Niallert, nem tudott nyugodtan ülni ezért fel-alá járkált, ami Liamet, Louist és Zaynt nagyon irritálta.

„Csak ülj itt! Pár percen belül itt lesz.” – Liam lehuppant a székre Hazza mellé.

„De néhány perccel ezelőtt is ezt mondtad.” – nyafogott Harry, ahogy gyerekesen keresztbe fonta a karjait – „Azt akarom, hogy most azonnal itt legyen!”

„Istenem Harry, te nagyon fárasztó vagy.” – nyafogott Louis a Liam melletti székből, mire Zayn felnevetett.

Harry fújtatott és dühösen nézte, ahogy az érkezők lassan egyre többen lesznek. És Liamnek igaza volt, mert néhány perc múlva meglátta az első embert az üvegfalon keresztül, ahogy a bőröndjeit keresi a poggyászkiadónál. A fiú felugrott a helyéről majd a hatalmas ablakhoz futott, kereste az ismerős szőke fürtöket.

A szíve megremegett, amikor meglátott egy nagyon fáradt Niallt, neki dőlve a rúdnak és figyelte, ahogy a csomagok elhaladtak. A mosoly szétterült Harry arcán és visszaszaladt a barátaihoz.

„Srácok, láttam Niallt. Itt van!” – éljenzett boldogan. Kihúzta Liamet a székéből aztán a tolóajtók felé rángatta, ahol a szőke fiú valószínűleg bármelyik percben kisétálhatott.

Louis és Zayn szórakozott mosollyal az arcukon nézték a göndör hajú fiút. Sokatmondó pillantást váltottak egymással majd követték Liamet és Harryt az ajtókhoz.

Öt hosszú percet követően Niall végre megtalálta a bőröndjeit majd a poggyászkiadó kijáratához ment. Eközben a másik oldalon Hazza türelmetlenül tördelte a kezeit, alig várta, hogy újra közel tartsa magához a barátját.

És amikor Niall végre keresztülsétált az ajtón, a fiú nem tudta megállni, hogy egy kicsi sóhaj ki ne szökjön az ajkai közül. Nialler szemeibe nézett aztán megtette az utolsó lépéseket, amik a fiúhoz vezették, aki már annyira hiányzott neki.

Ő vigyorgott, amikor közel értek egymáshoz és ledobta a bőröndjeit a földre. Karjait szorosan Harry dereka köré fonta, míg a másik fiú karjaival közre fogta Niall nyakát. A szőke fiú a fejét Hazza nyakhajlatába dugta és halkan felkuncogott, boldog volt, hogy újra láthatja a barátját.

„Hiányoztál, szeretlek!” – fakadt ki Harry miután majdnem kiszorította a szuszt is Niallből.

„Nekem is hiányoztál.” – a kék szemű fiú lábujjhegyre állt, hogy elérje a göndör hajú ajkait – „Én is szeretlek!” – motyogta a puha ajkakba, amikre azóta vágyott, hogy elment.

„Óóóó, a barátok újra egyesültek.” – Louis úgy tett, mintha könnyeket törölne le az arcáról. Harry arca égett, gyorsan lehajtotta a fejét, hogy elrejtse a kínos pirosasságot, amely jelenleg az egész fejét beborította.

„Mi is kaphatunk egy ölelést, Nially-poo?” – Zayn megcsípte Nialler arcát és ő elengedte Harryt, hogy meg tudja ölelni a többi fiút is.

Ezután gyorsan visszatért Hazza meleg ölelésébe és a göndör hajú szeretetteljesen megcsókolta az arcát.

„Rendben, tartsatok meg valamit a hálószobába is!” – viccelődött Louis és lebukott, hogy elkerülje, hogy Harry keze találkozzon a fejével.

„Nagyon fáradt vagyok, haza mehetnénk?” – Niall beletemette az arcát a fiatalabb fiú mellkasába és becsukta a szemeit.

„Természetesen, pihenni fogunk, miután hazaértünk, rendben?” – Harry megragadta a kék szemű fiú kezét.

„Igen, én is ezt szeretném. Hiányoznak az öleléseid.” – Niall imádni valóan lebiggyesztette az ajkait.

Liam és Louis úgy tettek, mintha öklendeznének majd együtt visszasétáltak a kocsihoz, készen arra, hogy hazamenjenek.












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése