2016. február 16.

Gyönyörű


Sziasztok!

Megérkeztem a következő bromance fordításommal. Ez ismét egy Narry, ha tetszett iratkozz fel, pipálj és kommentelj! Jó szórakozást a történethez! :)
Puszi: Emily






„Hé, figyelj oda!” – sziszegte egy hosszú göndör hajú lány. Felnézett és a lány szemei kikerekedtek, amikor meglátta ki is ő. Arra számíthattál, hogy bocsánatot fog kérni, amikor rájön, hogy Niall Horan volt az. Niall Horan a One Directionből. De, jaj, úgy tűnik rosszul gondoltad. Úgy nézett rá, mintha valami koszos rágógumi ragadt volna a cipőjére.

„Ó, ez a csúnya tag a One Directionből! Miért vagy még mindig a bandában? Úgy értem láttad már magad a tükörben? Lefogadom a fiúknak több rajongója lenne, ha te nem lennél a bandában. Kérlek, csinálj valamit a kinézeteddel vagy lép ki a bandából. Ez sok rajongót boldogabbá tenne” – Niall lefagyva állt és csak bámulta a lányt. Meg volt döbbenve, hogy valaki tényleg ilyesmit mondott neki.

Harry pózolt egy pár képhez, amikor meglátta, hogy egy lány durván összeütközött Niall-lel. Látta, ahogy az ír srác bocsánatkérően rámosolygott, de hamarosan a mosolya elhalványult, és Harry azt is látta, hogy a fiú a könnyeivel küzdött. Mi a csuda történhetett, ami miatt egy ilyen gyönyörű fiú sír? És igen, azt mondta gyönyörű. Igen, ő, az egyik legjobb barátjára mondta ezt. És nem, egyáltalán nem fogja vissza vonni. Harry azt gondolta, hogy a szőke fiú gyönyörű. Megvoltak az érzései ahhoz, hogy beleszeressen Niall Horanba.

Keresztülment a sok rajongó lányon az ő manójához. „… csinálj valamit a kinézeteddel vagy lép ki a bandából. Ez sok rajongót boldogabbá tenne” – hallotta, amit a lány mondott. Dermedten állt két másodpercig mielőtt mindent vörösen kezdett látni. Odament hozzájuk és megállt Niall előtt.

„Ó, szia, Harry! Csinálnál egy képet velem? Lefogadom, hogy Niall boldog lenne, ha csinálhatna egyet rólunk. Igaz, Niall?” – mosolygott és úgy nézett Niallre, hogy ne merjen nemet mondani.

Harry nem tudta elhinni, amit hallott. Az a kurva azt akarta, hogy pózoljon vele egy képen, amit Niall csinál meg azok után, amit mondott róla. Igen, persze. Majd amikor Louis nem visel több csíkosat.

„Hogy merészeltél bármit is mondani Niallnek! És a francokat, nem! Természetesen nem akarok egy képen szerepelni veled! Van fogalmad arról, hogy Niall milyen csodálatos? Hogy pusztán a mosolyával be tudja világítani az egész szobát? Hogy az ő kibaszott tökéletes nevetése mindenkit mosolyra derít, még Zaynt is, akinek a legváltozékonyabb a hangulata? Nem, természetesen te nem tudod. Te csak egy kis picsa vagy, aki övet visel szoknya helyett és elvárja, hogy minden fiú belé essen. És ha még egyszer meghallom, hogy rossz dolgot mondasz a fiúról, akit szeretek, nem érdekel, hogy te egy lány vagy, meg foglak ütni!” – addigra már mindenki csöndben volt és csak bámulták Harryt, Niall és a lány, akit soha nem láttak még előtte. Mindenki a szemeit meresztette a göndör hajú lányra.

„Bármit…” – ez volt minden, amit mondott mielőtt elment.

Harry hallotta a zokogást a háta mögül és megfordult. Lefagyott, amikor a zöld szemei találkoztak a heves kékekkel. Nagyon sok érzelem volt azokban a kék íriszekben.

„Komolyan gondolod?” – suttogta Niall és lenézett a földre, de Harry meghallotta.

„Természetesen komolyan gondoltam, Niall! Csodálatos vagy!” – Ni felnézett és folytatta:

„Nem, azt a részt, amikor azt mondtad, hogy szeretsz…”

Most Harryn volt a sor, hogy a földre nézzen. Elpirult és sikerült kinyögni egy kicsi: „Igen”-t mielőtt még jobban elpirult.

„Én is szeretlek. Egy ideje már, de én mindig azt gondoltam, hogy neked Louis tetszik…” – Harry olyan gyorsan nézett fel, hogy biztos volt benne, a nyaka kettétört. De mielőtt még válaszolhatott volna, ajkak ütköztek a sajátjának, és ő elfelejtette, hogy mit is szeretett volna mondani.










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése